Na

Kontakto

Jemi Qendra e parë Sportive & Rekreative për Fëmijë me zhvillim të dobët motorik dhe ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) ne Kosove.

Është Start Up i fituar nga dy të rinje dhe I mbështetur nga ICK (Innovation Centre Kosovo) dhe Uniceff Programe Kosovo.

Qendra Lazdrohu zbulon dhe orienton talentët në sportet përkatëse.